yogablog
Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen van een breed en betrokken publiek?

Adverteer op Yogablog.nl!

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen van een breed en betrokken publiek? Overweeg dan om te adverteren met banners op onze website, Yogablog.nl! Onze site trekt dagelijks vele yoga-enthousiastelingen en gezondheid bewuste lezers aan, wat het een ideale plek maakt voor uw advertentie.

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen van een breed en betrokken publiek?

Wij bieden diverse mogelijkheden voor banneradvertenties op strategische plekken op onze site yogablog.nl. Dit kan zijn op de homepage of op specifieke plekken bij berichten of in de footer. De formatenvoor de online banners.

Online Banners

  • Banner rectangle (370 x 300 px) wordt getoond op alle apparaten
  • Banner rectangle (300x 250 px) wordt getoond op alle apparaten
  • Afwijkend maat op aanvraag mogelijk

Tarieven per week

  • yogablog.nl Eur. 50,-
  • Vanaf 12 weken plaatsen 20% korting
  • Vanaf 24 weken plaatsen 30% korting
  • vanaf 48 weken plaatsen 40% korting

Online Advertorial

Plaats uw advertorial op Yogablog.nl!

Wilt u uw merk of product op een authentieke en informatieve manier onder de aandacht brengen van een breed publiek? Plaats dan uw advertorial op Yogablog.nl! Onze lezers, die bestaan uit toegewijde yoga-enthousiastelingen en gezondheid bewuste consumenten, waarderen de diepgang en relevantie van goed geschreven artikelen.

Een advertorial op Yogablog.nl biedt u de kans om uw boodschap op een natuurlijke manier te integreren in onze content, waardoor het vertrouwen en de interesse van onze lezers wordt vergroot. Dit resulteert in een hogere betrokkenheid en meer effectieve communicatie van uw merkboodschap.

De advertorials blijven 1 maand op de voorpagina staan en daarna altijd in het archief.

  • Yogablog.nl voorpagina Eur. 200,-
  • Meerprijs toevoegen/herschrijven teksten Eur. 50,-
  • Meerprijs videoproductie Eur. 250,-
  • advertorial inclusief lintbuilding heeft een meerprijs van 50,-
  • Aanleveren tekst als .pages of .word voor advertorials per email, fotobestanden als jpg of png.
  • Aanleveren banners als jpg of png met link vermelding in .word of .pages.

Heeft u specifieke wensen of ideeën voor uw advertorial? Wij staan open voor maatwerk en helpen u graag bij het creëren van een succesvolle advertorial. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Online adverteren met een hoge leesdichtheid en hoge online bezoekersaantallen is een effectieve manier voor het bereiken van je doelgroep. Banners worden tot 7x sneller aangeklikt dan gewone hyperlinks in teksten.

Neem vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle advertentiecampagne op YogaBlog.nl en bereik uw doelgroep effectief en efficiënt!

Voor meer informatie en het bespreken van uw advertentiemogelijkheden, stuur een e-mail naar: redactie@yogablog.nl.

#OnlineAdverteren #Advertorials #DigitalMarketing #ContentMarketing #BannerAds #SponsoredContent #BrandAwareness #MarketingStrategie #SEO #SocialMediaMarketing #NativeAdvertising #WebsitePromotion #TargetedAdvertising #MarketingCampagne #ConversieOptimalisatie #Reclame #DoelgroepBereiken #Promotie #ProductMarketing #BedrijfsGroei,

Volg ons

Wees niet verlegen, volg ons, neem contact met ons op. We ontmoeten graag interessante mensen en maken graag nieuwe vrienden.